

Mandle s kokosom a škoricou sú skvelou alternatívou sladkostí. Obsahujú vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny aj nenasýtené mastné kyseliny.
Mandle s kokosom a škoricou sú skvelou alternatívou sladkostí. Mandle patrí všeobecne medzi najobľúbenejšie a najdostupnejšie druhy orechov. Obsahujú vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny aj nenasýtené mastné kyseliny. Teraz sú dostupné vo variante s príchuťou kokosu a škorice, ktorá je výborná len tak na pochutnanie alebo ako rýchla desiata.
Skladujte v suchu a tme.
Mandle jadra (76 %), cukor, kokos (5 %), škorica (3,5 %), morská soľ (1 %).
Alergény
Mandle. Môže obsahovať stopy arašidov, škrupinových plodov, sezamu a oxidu siričitého.
NUTRIČNÉ HODNOTY |
||
100 g |
RVH (%)* |
|
Energia |
2305 kJ 551 kcal |
- |
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny |
41,2 g 2,9 g |
- - |
Sacharidy z toho cukry |
23,6 g 18,3 g |
- - |
Bielkoviny |
16,6 g |
- |
Soľ |
0,93 g |
- |
* Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal). |
Mandle s kokosom a škoricou sú skvelou alternatívou sladkostí. Obsahujú vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny aj nenasýtené mastné kyseliny.