Nový spôsob doručenia objednávky na území Bratislavy

Vážení zákazníci, v záujme neustáleho skvalitňovania našich služieb sme sa rozhodli od 2. apríla 2020 zaviesť nový spôsob dopravy pre zákazníkov z územia Bratislavy. Taktiež vzhľadom na súčasnú mimoriadnu situáciu sa nám javí ako správne prinášať riešenia, ktoré uľahčia našim zákazníkom prístup k obľúbeným produktom bez toho, aby vystavili seba alebo ostatných riziku nákazy.

Oproti bežným variantom dopravy prostredníctvom poštových podnikov predstavuje naše nové dopravné riešenie zrýchlenie doručenia o 1 až 2 dni.

Podmienky nového spôsobu doručovania v rámci Bratislavy:

  • doručenie objednávky na ktorúkoľvek adresu v Bratislave,
  • bezplatné doručenie pri objednávkach v sume 30 € a viac,
  • objednávky v sume nižšej ako 30 € doručujeme v cene dopravy 1,20 € s DPH (najlacnejší spôsob spomedzi nami ponúkaných dodacích možností),
  • nateraz pri tomto type doručenia nie je možné platiť dobierkou (platba pri dodaní tovaru),
  • pri objednávke naskladnených produktov uskutočnenej v čase do 13:00 v pracovných dňoch garantujeme doručenie ešte v ten deň, ak zákazník zaplatí za tovar online využitím platobnej brány.

Ak sa naša nová služba osvedčí na území Bratislavy, v takom prípade nevylučujeme jej rozšírenie do iných k hlavnému mestu priľahlých miest a obcí. Radi uvítame akékoľvek podnety alebo návrhy našich zákazníkov na e-mailovej adrese info@primefit.sk alebo odoslaním kontaktného formulára na našej webovej stránke.

Váš internetový obchod PrimeFit.sk.

Kategória: Novinky

Súvisiace príspevky

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK

Vyhľadávanie