

BIO Kokosové chipsy môžete pridať do sladkých múčnikov a dezertov. Sú vhodné ako náplne a posýpka. Posýpku oceníte pri výrobe tort a dezertov. V indickej kuchyni sa kokos pridáva do slaných jedál. Chipsy sa hodia k priamej konzumácii, alebo si ich pridajte do jogurtov, ovocných šalátov a dezertov.
BIO kokosové chipsy sa získavajú z jadier kokosových orechov, ktoré sa strúhajú na tenké plátky a potom sa nechajú šetrne usušiť tak, aby v nich zostala zachovaná nielen exotická vôňa, ale aj všetky minerály a vitamíny.
Pri sušení nebola prekročená teplota 42 °C (RAW).
Uchovajte na tmavom a suchom mieste.
Sušené plátky kokosovej dužiny BIO 100 %.
NUTRIČNÉ HODNOTY |
||
100 g |
RVH (%)* |
|
Energia |
2975 kJ 712 kcal |
- |
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny |
64 g 57 g |
- - |
Sacharidy z toho cukry |
24 g 7,4 g |
- - |
Vláknina |
3,9 g |
- |
Bielkoviny |
8 g |
- |
Soľ |
0,09 g |
- |
Vápnik |
26 mg |
- |
Železo |
3,36 mg |
- |
Horčík |
92 mg |
- |
Fosfor |
209 mg |
- |
Draslík |
551 mg |
- |
Sodík |
37 mg |
- |
Zinok |
2,04 mg |
- |
Vitamín C |
1,5 mg |
- |
Tiamín |
0,061 mg |
- |
Riboflavín |
0,101 mg |
- |
Niacín |
0,611 mg |
- |
Vitamín B6 |
0,304 mg |
- |
Kyselina listová |
9 µg |
- |
* Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal). |