Najnovší článok

Vyhľadávanie

    BIO Datle bez kôstok Wolfberry, 100 g
    • BIO Datle bez kôstok Wolfberry, 100 g

    BIO Datle bez kôstok Wolfberry, 100 g

    #28_042

    BIO Datle bez kôstok sú výborna náhrada cukríkov a rôznych cukroviniek. Dajú sa z nich pripraviť torty, marmelády, sladké omáčky, sirupy atď.

    1,60 €
    S DPH
    Množstvo
    Posledné kusy v sklade

    Popis

    Náhrada rôznych cukríkov a cukroviniek


    Ako používať datle bez kôstok

    Datle je vhodné v našich podmienkach konzumovať prevažne sušené. BIO Datle bez kôstok sa hodia ako náhrada cukríkov a rôznych cukroviniek. Datle radíme na zoznam plodov, ktoré sú neuveriteľne tvárne, dajú sa z nich pripraviť torty, marmelády, sladké omáčky, sirupy atď. Na tieto recepty budete potrebovať iba výkonnejší mixér, ktorý zvládne podrviť jemnejšie lepivé konzistencie.

    Charakteristika datlí bez kôstok

    • významný zdroj sacharidov
    • obsahujú veľa draslíka a mangánu


    BIO Datle bez kôstok, pestované na ekologickej farme a nie sú geneticky modifikované. Datle sú 3 až 7 cm dlhé a 2 až 3 cm široké plody, pripomínajúce slivky, ktoré obsahujú jedno veľké semeno. Datle majú lahodne sladkú a mäsitú dužinu. Ich červenohnedá šupka je jedlá a pri sušených datliach mierne popraskaná a krásne cukornatá. Vďaka svojmu zdroju sacharidov, sú tieto plody obľúbené medzi vrcholovými športovcami a ľuďmi s ťažkou manuálnou prácou.

    Skladovanie

    Uchovajte na tmavom a suchom mieste.

    Detaily produktu
    #28_042
    8594158032904

    Datle BIO 100 %.

    Alergény
    Bez alergénov.

    NUTRIČNÉ HODNOTY

    BIO Datle bez kôstok

    100 g

    RVH (%)*

    Energia

    1275 kJ

    305 kcal

    -

    Tuky

    z toho nasýtené mastné kyseliny

    0,5 g

    0,1 g

    -

    -

    Sacharidy

    z toho cukry

    69 g

    69 g

    -

    -

    Vláknina

    7,1 g

    -

    Bielkoviny

    2,5 g

    -

    Soľ

    0,01 g

    -

    * Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal).