

Najnovší článok
Vyhľadávanie
BIO Cacao Raw obsahuje široké spektrum minerálov, vitamínov a antioxidantov. Kakao je vhodné do studených aj teplých jedál alebo nápojov.
BIO Cacao Raw obsahuje široké spektrum minerálov, vitamínov a antioxidantov. Kakao je vhodné do studených aj teplých jedál alebo nápojov. Kakao obsahuje jednu z najvyšších koncentrácií antioxidantov spomedzi všetkých potravín na svete. Antioxidanty chránia pred vekom súvisiacim zdravotným stavom a chorobami. Blahodarne pôsobí na srdce a cievy. BIO Cacao Raw znižuje krvný tlak, pozitívne vplýva na trávenie, posilňuje imunitu a ovplyvňuje psychickú pohodu.
Skvelá súčasť do všetkých sladkostí, k príprave lahodných studených aj teplých nápojov, smoothies, koláčov, poliev a rôznych dezertov.
Skladujte v suchu. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
BIO prášok z kakaových bôbov (theobroma cacao).
NUTRIČNÉ HODNOTY |
||
100 g |
RVH (%)* |
|
Energia |
2095 kJ 500 kcal |
- |
Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny |
30 g 20 g |
- - |
Sacharidy z toho cukry |
40 g 1 g |
- - |
Bielkoviny |
20 g |
- |
Soľ |
<0,1 g |
- |
* Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal). |
BIO Cacao Raw obsahuje široké spektrum minerálov, vitamínov a antioxidantov. Kakao je vhodné do studených aj teplých jedál alebo nápojov.